Перейти до головного вмісту
Освітній портал - Житомирського кооперативного коледжу бізнесу і права
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
  • На головну

ХТ-9/11-41

  1. На головну
  2. Курси
  3. ХТ-9/11-41

Спецпідготовка

Рішення ситуацій ОРС Стандартизація ОО

Устаткування. Рішення ситуацій

навчална практика з рішення ситуацій

Переддипломна практика

  • Викладач: Коробко В

технологія виробництва кондитерської продукції

  • Викладач: Коробко В

Естетика у закладах ресторанного господарства

  • Викладач: Жабровець Л

Основи стандартицації та контролю якості харчової продукції

  • Викладач: Жабровець Л

Основи підприємницької та управлінської діяльності

  • Викладач: Ярош Л

Соціологія

  • Викладач: Гордійчук О.

Основи охорони праці в галузі

  • Викладач: Пріор Н

Основи кооперації

  • Викладач: Пріор Н

Особливості ресторанного сервсу

  • Викладач: Жабровець Л
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary
Get the mobile app