Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал - Житомирського кооперативного коледжу бізнесу і права
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Ви не пройшли ідентифікацію (
Вхід
)
На головну
ХТ-9/11-41
На головну
Курси
ХТ-9/11-41
Категорії курсів:
П-9-11
П-9-12
ІПФ-9-11
ГХ-9-11
П-9/11-21
П-9/11-22
ГРС-9/11-21
ПТБД-9/11-21
ХТ-9/11-21
ІПЗ-9/11-21
ФБСС-9/11-21
П-9-31
П-9/11-32
ГРС-9/11-31
ПТБД-9/11-31
ХТ-9/11-31
ІПЗ-9/11-31
ФБСС-9/11-31
П-9/11-41
ХТ-9/11-41
ІПЗ-9/11-41
ГХП-9-21
ГХП-11-21
ІФ-9-21
Пошук курсів
Застосувати
Спецпідготовка
Рішення ситуацій ОРС Стандартизація ОО
Устаткування. Рішення ситуацій
навчална практика з рішення ситуацій
Переддипломна практика
Викладач:
Коробко В
технологія виробництва кондитерської продукції
Викладач:
Коробко В
Естетика у закладах ресторанного господарства
Викладач:
Жабровець Л
Основи стандартицації та контролю якості харчової продукції
Викладач:
Жабровець Л
Основи підприємницької та управлінської діяльності
Викладач:
Ярош Л
Соціологія
Викладач:
Гордійчук О.
Основи охорони праці в галузі
Викладач:
Пріор Н
Основи кооперації
Викладач:
Пріор Н
Особливості ресторанного сервсу
Викладач:
Жабровець Л