Перейти до головного вмісту
Освітній портал - Житомирського кооперативного коледжу бізнесу і права
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
  • На головну

ХТ-9/11-31

  1. На головну
  2. Курси
  3. ХТ-9/11-31

Економіка підприємств різних типів

Технологія виробництва кондитерської продукції

Організація виробництва

Естетика в закладах ресторанного господарства

Економічна теорія

Біохімія

АНГЛІЙСЬКА МОВА ЗА ПФ

  • Викладач: Єліна В.

Устаткування закладів ресторанного господарства

  • Викладач: Коробко В

Технологія виробництва кулінарної продукції

  • Викладач: Коробко В

Процеси і апарати

  • Викладач: Коробко В

Технічне креслення

  • Викладач: Жабровець Л

Соціологія

  • Викладач: Гордійчук О.

Фiзичне виховання

  • Викладач: Тамашевський І

Аналітична хімія

  • Викладач: Дитинченко І.М.
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary
Get the mobile app